EETHUIS FLORYA LOMMEL

EETHUIS FLORYA LOMMEL Kebab & Pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1432 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eethuis Florya Lommel. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 23:16 HotWings not cooked, only the bread crumbs crust is cooked. I received one pound of fries and because of the oil , they literally sogged and melt the paper and they were all over the plastic bag. Good seasoning but too much oil everywhere. nasty
18 jun 2022 om 20:07 Kebab was top pizza ook, optijd geleverd maar geen saus bij 2 keer frieten gekregen.
18 jun 2022 om 13:22 45 minuten te laat geleverd Eten was koud Geen rekening gehouden met opmerkingen Geen extra saus, wel voor betaald Dit zijn we niet gewoon van Florya
8 jun 2022 om 19:42 Eten was lekker, mr ipv 'zsm' had ik n tyd aangegeven waarop ik t graag wilde ontvangen. Het kwam 3 kwartier te laat waardoor ik voor myn nachtdienst geen tyd had om te eten. "Bezorger is er in een min". Leugens. Tot 2x toe.
29 mei 2022 om 20:33 Goede en correcte levering .Zijn heel tevreden over service.
22 mei 2022 om 0:21 Droog, geen saus. Durum lag half uit elkaar in de folie. Altijd tevreden geweest maar vandaag niet
3 mei 2022 om 8:21 Goede en correcte service
21 apr 2022 om 19:55 Het eten was niet lekker, de frieten zaten in een zak geplet onder de andere bakjes
10 apr 2022 om 23:05 Zeer snel geleverd en altijd even vriendelijk zou het iedereen aanraden En super lekker gegeten.
9 apr 2022 om 17:25 Zeer lekker en snel geleverd. TIP: de lookbroodjes NIET in een pizzadoos steken. De “topping” van de lookbroodjes blijft aan het deksel kleven. Misschien een folie voorzien tussen het deksel en de lookbroodjes.