EETHUIS FLORYA LOMMEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1473 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eethuis Florya Lommel. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 19:36 Lekker eten. Snelle levering
24 sep 2022 om 18:21 Zeer lekker gegeten. Besteld en na uur klein uur kunnen eten!
24 sep 2022 om 1:05 Lekkerste pizza van Lommel en omgeving.
19 sep 2022 om 9:24 Besteld om 15u45 om om 18u te eten. 18u45 kreeg ik het koud eten met de smoes dat als je besteld voor om 18u, het nog 40 minuten duurt om te leveren. Hij moest 8 leveringen doen. Ik geef een tijd in dat ik wil eten, niet om eraan te beginnen.
18 sep 2022 om 22:58 Beste sorry dat ik het moet zeggen maar vandaag was het niet lekker Julie zijn best wel achteruit gegaan was precies niet vers
18 sep 2022 om 22:23 Eten was enorm lekker, maar we hebben iets meer dan een uur moeten wachten op ons eten. Hoewel vooraf aangegeven was dt het tussen de 20 en 40 min. Zou duren.
18 sep 2022 om 22:06 Kapsalon kebab niet lekker. Kebab smaakte oud en droog. Pizza sucuk niet lekker met 5 plakjes sucuk en een hoop paprika en ui. Ik snap die goede beoordelingen niet. Zijn de lommelaren soms niet beter gewend?
26 aug 2022 om 22:54 Was op tijd bezorgd. Die ik had aangegeven. Eten was heerlijk zeker voor herhaling vatbaar.
21 aug 2022 om 20:54 Lekker eten en snelle bezorging.
15 aug 2022 om 10:17 Snel geleverd en lekker eten, dikke merci,…
13 aug 2022 om 20:08 Heerlijk gegeten, snelle levering en goed warm